Maatschappelijk verantwoord houten speelgoed en kindermeubelen

Zakelijke Klanten

Basiqz Webwinkels is dealer van ADO houtenspeelgoed. Wilt u uw BSO, Peuterspeelzaal of Kinderdagverblijf inrichten of uw oude meubels vervangen? Wij verkopen het oerhollandse product van ADO. Voor grotere aantallen kunnen wij u een speciale korting aanbieden!

Apart, doelmatig en onverwoestbaar. Dát is het ambachtelijk gemaakte houten speelgoed van Ado Speelgoed. Ons unieke speelgoedmerk, van Nederlands fabricaat, bestaat al bijna 90 jaar en kenmerkt zich door kwalitatief sterke en natuurlijke producten. Ook de eenvoud en het gebruik van primaire kleuren maakt Ado speelgoed tot een geliefd product. Uitermate geschikt voor uw kinderopvang, BSO, showroom, praktijk of peuterspeelzaal. 

Speelgoed en kindermeubelen. Al het speelgoed en ook de meubeltjes zijn gemaakt van de beste materialen. De producten zijn gericht op de belevingswereld van kinderen en daarnaast ook milieuvriendelijk en 100% veilig!

 
Maatschappelijk verantwoord. Ado Houten Speelgoed produceert alle producten zelf, in samenwerking met sociale organisaties. Zo werken zij samen met Sociale Werkvoorzieningen in de regio. Wij van Kidsshopz.nl en ADO vinden het belangrijk om de sociaal zwakkere medemens een prettige leer- en werkomgeving te bieden. Samen maken we de wereld een beetje beter en tegelijkertijd ontstaat er een prachtig en uniek product.


Het ADO houten meubilair en speelgoed is ook zeer geschikt voor commerciële ruimtes, zoals: Restaurants Supermarkten Winkels / showrooms Wachtruimtes van (tand)artsen etc. Wij kunnen ADO meubeltjes en speelgoed voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Bijvoorbeeld de naam van uw kinderdagverblijf op de loopfietsjes of een spaarpot met de naam van uw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos.


 

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden