Maatschappelijk verantwoord houten speelgoed en kindermeubelen

14 dagen niet goed geld terug garantie
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je wilt retourneren/ruilen omdat het product niet bevalt of omdat je een andere kleur wenst, dan betaal je de retourkosten zelf. Helaas kunnen we als kleine webwinkel geen gratis retour aanbieden.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, 
zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Basiqz Webwinkels geretourneerd worden.

Bij een defect binnen de garantietermijn of een verzending waarbij onverhoopt wat mis is, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de zending kosteloos kan retourneren door het af te geven bij een PostNL punt. Het retour sturen van de producten is voor eigen risico; we raden dan ook aan het retourproduct goed te verpakken en een track en tracecode te bewaren.
Om gebruik te maken van dit recht dien je altijd eerst contact met ons op te nemen met onze klantenservice via info@basiqz.nl. Je ontvangt dan informatie over de verdere procedure.

Heb je ons laten weten dat je je aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat je hebt aangegeven te willen retourneren. Na routerontvangst van je aankoop ontvang je het aankoopbedrag retour.

Retourformulier
Download hier ons formulier voor het retour sturen van je aankoop. 
Vul dit formulier duidelijk in en doe het formulier bij je retourzending.


Retouradres:
Basiqz Webwinkels
afd. retouren
Rijksweg Zuid 48
6131AP SittardProduct defect of beschadigd bij ontvangst

Indien het bestelde product bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.